Aktualności

Młyn - zapisy i bilety!

Autor: Siejo

Uwaga, mamy dla Was kolejne bardzo ważne informacje dotyczące sektora Młyn! Wszystkich, którzy mają ochotę stanąć na nim wraz z resztą najwierniejszych kibiców Korony, uprasza się o zapoznanie z informacjami zawartymi w rozwinięciu tego newsa.

Informujemy, że w związku z wprowadzeniem przez klub nowego systemu sprzedaży biletów, każdy musi zapisać się na Młyn od nowa! Z wyłączeniem tych osób, które zrobiły to przed startem tej rundy.

Jeśli jednak jeszcze nie zapisałeś się na Młyn, to przed sobotnim meczem z Polonią Bytom będziesz mieć do tego ostatnią okazję. Zapisy będą odbywać się w namiocie Stowarzyszenia. Znajdziecie go zaraz przy wejściu na stadion od ulicy Ściegiennego, tuż po przekroczeniu bramek wejściowych. Przy zapisach obowiązuje dobrowolna opłata w wysokości co najmniej 5zł. Zostanie ona przeznaczona na nowe flagi. Zapisać mogą się mężczyźni od 16 roku życia (rocznikowo). Należy okazać kartę kibica oraz dowód tożsamości z numerem PESEL (również w przypadku osoby niepełnoletniej).

Osoby, które zapisały się na Młyn przy okazji poprzednich terminów mogą już kupować bilety lub karnety, odpowiednio po 10 i 60zł. Można je nabywać jednak tylko i wyłącznie w sklepie kibica znajdującym się przy stadionie od ulicy Ściegiennego 8 (również w dniu meczu). Sprzedaż on-line jest niedostępna w przypadku wejściówek na Młyn. Nabywanie biletów na Młyn niemożliwe jest także w kasach!

Stowarzyszenie dołożyło wszelkich starań, aby wejściówki na Młyn nie zmieniły ceny, wciąż kosztują one 10zł. Jednak ci, którzy wykorzystali ten fakt, tylko po to, by nabyć bilet w jak najniższej cenie, nie mają czego na Młynie szukać. Jest to miejsce dla osób, które dopingują Koronę przez pełne 90 minut.

Przypominamy, że aby zakupić bilet na mecz z Polonią, konieczna jest weryfikacja profilu karty kibica! Można tego dokonać w Punkcie Obsługi Kibica (Arena Kielce, ul. Ściegiennego 8).

Najczęściej zadawane pytania:
1. Przez kilka ostatnich lat byłem zapisany na Młyn i regularnie kupowałem bilety na ten sektor, czy muszę się ponownie zapisać?
Tak. Każda osoba musi zapisać się od nowa ponieważ system sprzedaży biletów uległ zmianie.
2. Urodziłem się w grudniu 1995 roku czy mogę się zapisać na Młyn?
Tak możesz, ponieważ przy zapisaniu brany jest jedynie rok urodzenia, data dzienna nie ma znaczenia.
3. Jestem niepełnoletni, nie posiadam dowodu, czy mogę zapisać się na Młyn?
Możesz. Jednak musisz podać numer pesel i mieć skończone 16 lat (rocznikowo).
4. Nie mam karty kibica, czy mimo to mogę zapisać się na Młyn?
Niestety nie. Na Młyn mogą zapisać się jedynie posiadacze kart kibica.
5. Posiadam starą kartę kibica, czy po jej wymianie nadal będę zapisany na Młyn?
Tak. Zmiana karty kibica nie wpływa na usunięcie z listy osób zapisanych na Młyn.
6. Zapisałem się na Młyn na meczu z Polonią Bytom, kiedy będę mógł kupić bilet na najbliższy mecz w Kielcach?
Bilet na kolejny mecz będziesz mógł zakupić w przeciągu tygodnia od dnia zapisania.
7. Czy możliwe jest że zabraknie dla mnie biletu na sektor Młyn jeśli jestem zapisany?
Nie. Ilość miejsc zarezerwowanych na młynie jest równa ilości osób zapisanych na ten sektor.
8. Gdzie mogę kupić bilet na Młyn?
Bilety na Młyn można kupować jedynie w sklepie kibica znajdującym się przed stadionem na ulicy Ściegiennego. Niemożliwy jest zakup biletu on-line.
9. Nie mam zweryfikowanego profilu kibica ale zapisałem się na Młyn, czy mogę kupić bilet?
Nie. Bilet będziesz mógł kupić tylko i wyłącznie po weryfikacji profilu kibica która wiąże się z wizytą w Punkcie Obsługi Kibica znajdującym się na stadionie.

Nie znalazłeś odpowiedzi na nurtujące Cię pytanie w powyższym artykule? Napisz na skkk.zk@wp.pl lub zadaj pytanie na forum .

Data:2011-03-10 21:40:09

Wszelkie znaki handlowe i prawa autorskie należą do ich właścicieli.
Czas generowania strony: 0.04434 sekund (zapytań SQL: 20).
Strona istnieje 1464 dni, odwiedziło ją 8297141 osób.
Szablon stworzony przez: Sushi.